Кликни за поголема слика

3-канален Light Show - предна и задна маска


Шифра:

9804М1


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

ЕМИТЕР 4/1998


Статус на залиха:

при крај  


Цена:

100 денари / 1,60 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, ЕМИТЕР 4/1998, 3-канален Light Show - предна и задна маска , 9804М1,


Предна и задна маска за електронската конструкција "3-канален "Light Show"" опишана во Емитер број 4/1998. Маската е испечатена на самолеплива хартија.

Повеќе

 

Слични производи


Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.