Кликни за поголема слика

Повеќеканална разгласна миксета - предна маска


Шифра:

9809М1


Производител:

ЕМИТЕР


Објавено во:

ЕМИТЕР 9/1998


Статус на залиха:

нема  


Цена:

120 денари / 2,00 € 


Клучни зборови:

ЕМИТЕР, ЕМИТЕР 9/1998, Повеќеканална разгласна миксета - предна маска , 9809М1,


Предна и задна маска за електронската конструкција "Повеќеканална разгласна миксета VT-6" опишана во Емитер број 7-8/1998 и 9/1998. Маската е испечатена на самолеплива хартија.

Повеќе

 

Слични производи


Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.