Контакт информации:

 

 

Интернет продавница ЕМИТЕР

ул. 11 Октомври бр. 38/11, 1000 Скопје


 

Сопственост на Друштво за развој
на научно-техничка култура "ЕМИТЕР" д.о.о.

ЕДБ: МК 4030006592903 

ул. Петар Манџуков бр. 50-б, Скопје 

тел: (02) 3115-111, 071/255-704 

во работни денови од 9 до 17 ч.


 

E-mail адреса: 

redakcija@emiter.com.mk

 

Испрати порака до

е-продавницата на Емитер 
 
 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.