Заштедете пари и време! Претплатете се на ЕМИТЕР!

 

Сите 4 броја во годината + 2 или 4 гратис примероци од претходните броеви по Ваш избор (*) ќе Ви бидат доставени на Вашата адреса!!! Плус, ќе добиете и 20% попуст на сите наши производи и по некој подарок (брошура, каталог, ППК, купон за попуст...), за разлика од оние што списанието ќе го купуваат “број по број“!!!

ЕМИТЕР е списание за популаризација и практична примена на науката и техниката со информативно-едукативен и апликативен карактер, прво и единствено од ваков вид во Македонија. ЕМИТЕР излегува од 1995 година и е наменет за сите љубители на науката и техниката – од ученици, студенти и хобисти, сè до професионалци од соодветни области и струки. Во списанието се застапени речиси сите области од науката и техниката, со акцент на природните и на техничките науки и современите технологии, низ написи од најразличен вид: од кратки информации, прикази и тестови, преку теоретски написи и детални анализи на најголемите научни и технички достигнувања, па сè до совети и упатства за одржување, поправка и самоградба на разни склопови, уреди и објекти. Нашето долгогодишно искуство, преточено во преку 200 изданија, е гаранција за интересни и квалитетни содржини.

Promotiven Broj

  Зошто да се претплатите на ЕМИТЕР?

- Заштедувате до 50% од редовната цена;

- Добивате 20% попуст на сите наши производи;

- Имате гарантирана цена за време на траењето на претплатата;

- Го добивате списанието на својата адреса;

- Никогаш нема да пропуштите некој број;

- Секогаш ќе бидете во тек со научните и техничките достигнувања;

- Повремено добивате подароци во форма на брошура, каталог, ППК, купон за попуст...;

- Со претплатата ги поддржувате сите наши активности коишто резултираат со исклучително висок квалитет на списанието на сеопшто задоволство;

- Со претплатата ја поддржувате нашата мисија за унапредување на научно-техничката култура и поттикнување на иновативноста и техничко-технолошкиот развој во Македонија.

 Претплатете се на ЕМИТЕР уште денеска!

Одберете го начинот на претплата што најмногу Ви одговара.


 • ЕЛЕКТРОНСКО ИЗДАНИЕ:

  Emiter pretplata elektronsko izdanie

  - Заштеда до 50%;

  - 4 броеви во годината;

  - Гратис 2 претходни броеви по Ваш избор*;

  - При продолжување на претплатата гратис 4 претходни броеви по Ваш избор*;

  - Достапно за читање од PC, лаптоп, таблет и смартфон;

  - 20% попуст на сите наши производи;

  - Повремени подароци во форма на брошура, каталог, ППК, купон за попуст...


  Цена: 400,00 денари
 • ПЕЧАТЕНО + ЕЛЕКТРОНСКО ИЗДАНИЕ:

  Emiter pretplata pecateno+elektronsko

  - Заштеда до 50%;

  - 4 броеви во годината;

  - Гратис 2 претходни броеви по Ваш избор*;

  - При продолжување на претплатата гратис 4 претходни броеви по Ваш избор (2 во печатена* + 2 во електронска форма*);

  - 20% попуст на сите наши производи;

  - Повремени подароци во форма на брошура, каталог, ППК, купон за попуст...


  Цена: 1000,00 денари

Како да се претплатите?

Од претходно дадените опции одберете го начинот за претплата и плаќање, и извршете ја уплатата според упатствата кои ги дава системот при правење на нарачката. Доколку имате некои прашања или Ви се потребни подетални напатствија, разгледајте ги Упатствата за корисниците или контактирајте нè преку телефон или e-mail. 


* - Можете да изберете кои било од достапните електронски изданија на ЕМИТЕР (ако сте претплатник на електронското издание), односно од достапните печатени изданија на ЕМИТЕР од 1995 до 2015 година (ако сте претплатник на печатеното издание). За информација кои од претходните броеви се достапни во печатена и во електронска форма, т.е. кој е нивниот статус, погледнете во е-продавницата, во менито Списание Емитер.

 

Групна претплата за образовни институции

Освен наведените опции за претплата, нудиме можност и за групна претплата за образовни институции (училишта, факултети, библиотеки...) на електронското издание на ЕМИТЕР, при што одобруваме специјални попусти и погодности. Правилата и условите за овој вид претплата се следниве: 

-   Претплатата е групна – нејзини корисници се СИТЕ ученици/студенти и вработени во институцијата.
-   Претплатата трае една година и опфаќа 4 броја (списанието излегува на 3 месеци).
-   Сите претплатници ќе добијат и бесплатен пристап до електронските изданија на броевите од 2014 г. до денес.
-   Институцијата ќе добие и по 1-3 гратис примероци од печатеното издание на секој нареден број од списанието додека трае претплатата.
-   Цената за групна годишна претплата зависи од вкупниот број на корисници, но е со попуст од преку 90%, а плаќањето може да биде еднократно (за цела година) или месечно (на 12 месечни рати).
-   Пристапот до списанијата е преку ИТ мрежата на институцијата и веб апликацијата на Емитер.
-   Технички услов за ваков вид на претплата е училиштето да има фиксна IP адреса која, ако ја немате, ќе ви ја обезбеди вашиот интернет провајдер.

Се надеваме дека образовните институции ќе ги согледаат предностите на овој вид информирање и дополнителна едукација на нивните ученици и студенти и ќе ги искористат поволностите на групната претплата на електронското издание на ЕМИТЕР. И, да не заборавиме, ваквите претплати ќе дадат силна поддршка за натамошното опстојување и напредок на ЕМИТЕР, единственото македонско списание за популаризација и примена на науката и техниката.

Декани и директори, наставници и професори, обезбедете за себе и за своите ученици/студенти извонреден извор за стручна надградба – јавете ни се уште денес и ние ќе ви испратиме конкретна понуда!

 

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.