УПАТСТВА ЗА КОРИСНИЦИТЕ

 

За да ви го олесниме користењето на нашата е-продавница подготвивме 3 упатства, во кои преку кратки објаснувања и многу слики се објаснети сите значајни процеси: почнувајќи од регистрацијата и најавата, преку процесот на купување и плаќање, па до читањето на електронските изданија со помош на вградениот флипбук читач. Упатствата се во PDF формат и до секое од нив можете да пристапите со клик на линковите подолу или со клик на соодветниот страничен банер.

 

1. Упатство за регистрација на корисник

 

2. Упатство за купување и плаќање

 

3. Упатство за читање на електронските изданија

 

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.