Me pak mund shumë gëzime

Автор:

Gjorgi Çaçkirov


Година:

2005


Издавач:

Elita dooel

Печатено издание:


Статус на залиха:

при крај  


Цена:

150 денари / 2,40 € 


Електронско издание:


Статус на залиха:

нема  


Цена:

120,00 денари / 2,00 € 


Poqese jeni adhurues të modelimit dhe kreativitetit gjatë periudhës së pushimeve nga kompjutorët dhe detyrat e shkollës, përkushtohuni krijimeve dhe modeleve të juaja të aeroplanëve, varkat me vela, shtëpiza, zbukurime për zonja dhe shumë punime të tjera. Gjithë kjo përmes 55 vizatimeve, planeve dhe mjeteve të prezentuara në libër. Mund të bëhen nga materiale “të hedhura” material që nuk do të harxhojnë buxhetin familjar.

Autor i librit është Gjorgji Çaçkirov, mësues i modelimit dhe fitues i shumë medaljeve dhe çmimeve të ndryshme, posaçërisht në fushën e modelimit ajror dhe raketor.

Ky libër në veçanti u dedikohet nxënësve të shkollave fillore, i miratuar edhe nga Ministria e Arsimit të Maqedonisë. Si i tillë, mund të ju ndihmojë nxënësve në gara të ndryshme të teknikëve të rinj. Përveç asaj, shfrytëzuesit e këtij libri në bazë të vizatimeve dhe planeve të prezentuara mund të krijojnë  punimet e tyre, të cilëve me pak mund do t’u sjellin shumë gëzime dhe satisfaksion personal.

më shumë

 

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter)

Пријавете се за нашиот е-Билтен (Newsletter) и редовно и навремено добивајте ги сите информации и новости од целокупниот делокруг на нашето работење: новости од науката и техниката, информации за нови производи и понуди од нашата е-продавница, како и информации за активностите на ЕМИТЕР и на нашите бизнис партнери. Ќе добивате максимум две пораки седмично.

Важна напомена: вашите податоци се исклучиво за интерната база на читатели/корисници и нема да бидат дадени на трети лица, а при тоа секогаш имате можност да се одјавите од нашата мејлинг листа.